Nieuws

Even voorstellen aan... Ed de Wringer

Deze maand maken we kennis met Ed de Wringer. Hij verruilde in 2018 de spijkerbroeken voor de auto's en is inmiddels alweer vijf maanden werkzaam bij Kreijne in Amersfoort.   "Mijn naam is Ed de Wringer, 56 jaar oud en geboren in Halsteren. Vanaf mijn tiende woon ik in Hoogland. Ik heb 40 jaar in de kleding 'gezeten' en werk sinds vijf maanden voor Autobedrijf Kreijne. Een hele overgang, al heb ik wel altijd wat met auto's gehad. Het kost even tijd, maar je leert vanzelf. En verkopen is verkopen, toch?"

Hoe is het om Mazda's en Suzuki's te verkopen?

"De prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn bij Mazda en Suzuki echt dik in orde, dus ik durf deze auto's met een gerust hart te verkopen. Het zijn geweldige auto's. Ik rijd zelf een Suzuki Vitara met 1.0-liter BoosterJet-motor. Als je ziet hoe makkelijk en lekker dat rijdt... Laatst heb ik ook kennis mogen maken met de Mazda3. Die ziet er echt fantastisch uit en is top afgewerkt, dus ik zou niet weten waarom je naar hatchbacks van andere merken zou kijken."

Hoe ben je uiteindelijk bij Kreijne terecht gekomen?

"Dat is een lang verhaal. Jasper woonde boven mijn kledingwinkel in Hoogland. Ik sprak hem nadat ik de vacature voor verkoopadviseur bij Kreijne had gezien. In eerste instantie als grap, maar na twee maanden kreeg ik een telefoontje en vroeg hij of we niet een keer met elkaar om de tafel zouden kunnen. Nu zit ik hier alweer vijf maanden."

Bevalt het je bij Kreijne?

"Ja, ik voel me hier echt thuis. Ik ken de familie Kreijne al mijn hele leven. Ik scheel hooguit een paar jaar met Kees, Hanneke is van dezelfde leeftijd als ik. Vroeger kwam je elkaar tegen in het dorp en in de kroeg, want in Hoogland kent natuurlijk iedereen elkaar.  

"Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Je hoort vaak dat het tussen autoverkopers en de werkplaats alleen maar haat en nijd is, maar hier hebben collega's echt iets voor elkaar over. Zo drinken we op zaterdag na sluitingstijd altijd nog een biertje met elkaar. We werken hier als team en dat merk je in alles."

Bekijk ook eens onze andere merken