Nieuws

Mazda geeft nieuwe kaartupdate navigatiesysteem uit

Het voorjaar staat alweer voor de deur, dus grote kans dat u er binnenkort weer op uittrekt in uw Mazda. Daarbij komt de ingebouwde navigatie vast en zeker goed van pas, maar zijn uw kaarten nog wel up to date?  Mazda brengt regelmatig nieuwe kaartupdates uit, zodat u er zeker van kunt zijn dat de kaarten kloppen en u zo snel mogelijk op de plaats van uw bestemming komt. In mei is de nieuwste update verschenen met dekking in heel Europa. Dus of u nu op vakantie gaat in Zuid-Frankrijk of het nog verder weg zoekt: uw Mazda wijst u de weg.

Heeft u een Mazda aangeschaft met ingebouwde navigatie, dan krijgt u de eerste drie jaar gratis kaartupdates. U kunt deze zelf installeren via de computer (meer daarover leest u hier), maar wij kunnen de update natuurlijk ook voor u installeren. Ook in dat geval is de update kostenloos. 

Ook na drie jaar kunt u de navigatie-updates blijven installeren, al zijn daar dan wel kosten aan verbonden. Een eenmalige kaartupdate kost 49,95 euro. Wilt u weer voor drie jaar navigatie-updates ontvangen, dan kan dat voor 183,50 euro per jaar. U ontvangt dan maximaal twee updates per jaar.

Bekijk ook eens onze andere merken