Nieuws

Vrouwen verkiezen Mazda3 tot favoriete auto van 2019

De nieuwe Mazda3, begin dit jaar op de markt gebracht door Mazda, valt duidelijk in de smaak. Op de Dubai International Motor Show werd namelijk bekendgemaakt dat de Mazda3 is verkozen tot ‘Women’s World Car of the Year 2019’!

Bij de Women's World Car of the Year-verkiezing, opgericht in 2010, wordt gestemd door een volledig vrouwelijke jury. 41 journalisten uit 34 landen zijn gevraagd naar de criteria die vrouwen gebruiken bij het kopen van een auto. Van de vijftien deelnemende modellen rolde de Mazda3 daarbij uiteindelijk als winnaar uit de bus.

Naast deze ‘hoofdprijs’, de favoriete auto van vrouwen in 2019, werden nog een aantal prijzen uitgereikt in zes subcategorieën. Ook daarbij viel de Mazda3 in de prijzen: het model won namelijk de categorie Women’s World Family Car of the Year, de beste gezinsauto van het jaar volgens vrouwen. De Mazda3 versloeg in deze klasse de BMW 3 serie en de Toyota Corolla. Met twee titels is de Mazda3 de grote winnaar van de verkiezing dit jaar.

Namens Mazda nam Ayumu Doi, vertegenwoordiger van de communicatie-divisie, de prijs in ontvangst. ‘Dit model spreekt een breder scala autoliefhebbers aan dan ooit tevoren. En dat is ook het doel van Mazda: een speciale band creëren met zijn klanten door producten, technologieën en diensten aan te bieden die men graag wil hebben’, aldus Ayumu Doi.

Heb je interesse in de Mazda3 of wil je een proefrit maken? Kom dan langs in de Kreijne-showroom of bezoek onze pagina met informatie over de Mazda3.

Bekijk ook eens onze andere merken