Nieuws

ANWB: Mazda CX-3 nummer 1 in Top 10 waardevaste kleine SUV's

Nadat de Mazda CX-5 in 2016 door de ANWB is uitgeroepen tot de meest waardevaste auto van Nederland, komt nu ook deze eer toe aan de Mazda CX-3!De Mazda CX-3 is de nummer 1 in de top 10 waardevaste... Nadat de Mazda CX-5 in 2016 door de ANWB is uitgeroepen tot de meest waardevaste auto van Nederland, komt nu ook deze eer toe aan de Mazda CX-3!De Mazda CX-3 is de nummer 1 in de top 10 waardevaste kleine SUV's.

Volgens de ANWB ontvang je voor je Mazda CX-3 na twee jaar en 30.000 kilometer 80% terug van de nieuwwaarde. Hiermee steekt de Mazda CX-3 met kop en schouders boven zijn concurrenten uit.

Volgens de ANWB is de verklaring van de hoge restwaarde toe te wijzen door een combinatie van sterke punten zoals het aansprekende uiterlijk van de Mazda CX-3, zijn riante veiligheidsuitrusting, zeer goede rijeigenschappen en het kwaliteitsimago van Mazda. 

Kortom een prachtige uitslag en een bevestiging van de kwaliteit van de Mazda producten. U kunt de volledige uitslag terug lezen via onderstaande link. Artikel ANWB: 

https://www.anwb.nl/auto/nieuws/2017/juni/mazda-cx-3-nummer-1-in-top-10-waardevaste-autos?utm_source=nbauto&utm_medium=email&utm_campaign=nieuwsbrief_auto 

Bekijk ook eens onze andere merken