Onze aanbiedingen

Profiteer van extra voordeel!

Mazda CX-5 nu met €2.720,- voordeel

De Mazda CX-5 biedt de ultieme combinatie van kracht en efficiëntie. Bovendien heeft de Mazda CX-5 een trekkracht van minimaal 1.800 kg en maximaal 2.100 kg.

Bekijk de aanbieding

Mazda2 Dynamic+ uitvoering

De nieuwe Mazda2 Dynamic+ is gebaseerd op onze bekende TS-uitvoering en biedt nu tijdelijk veel voordeel. De Dynamic+ uitvoering is scherp geprijsd en volledig uitgerust.

Bekijk de aanbieding

Mazda CX-3: nu €1.500,- meer waarde

De Mazda CX-3 is nu extra aantrekkelijk voor zowel particuliere als zakelijke rijders. De Mazda CX-3 is recent namelijk door de ANWB benoemd tot meest waardevaste kleine SUV van Nederland en daarom bieden wij jou nu € 1.500,- extra (inruil)waarde.

Bekijk aanbieding

Dynamic uitvoering op de Mazda CX-3

De nieuwe Mazda CX-3 Dynamic is gebaseerd op ons bekende TS-model en biedt nu tijdelijk veel voordeel. De Dynamic uitvoering is scherp geprijsd.

Bekijk de aanbieding

Mazda MX-5 nu tot €1.500,- inruilwaarde

Heb je altijd al met open dak en de wind in je haren over prachtige landwegen willen toeren? Stop met dromen en stap direct in de nieuwe Mazda MX-5. 

Bekijk de aanbieding

Mazda Private Lease Deals

Mazda heeft momenteel in samenwerking met Alphabet Private Lease zeer aantrekkelijke private lease deals voor de Mazda CX-3, Mazda 2, Mazda CX-5 en Mazda MX-5.

Bekijk de aanbieding

Mazda 3 GT-M

De speciale GT-M uitvoering van de Mazda3 biedt nu tijdelijk veel voordeel. De GT-M uitvoering is momenteel scherp geprijsd!

Bekijk de aanbieding