Image
Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid

Rijklaar vanaf
26.090
Bijtelling p.m. vanaf
177
Private lease p.m. vanaf
409

DE MAZDA2 Hybrid: Aangenaam efficiënt

De Mazda2 Hybrid laat zien dat je superefficiënt kunt rijden, zonder in te leveren op rijplezier. De energie die vrijkomt bij het afremmen en uitrollen, gebruikt de auto om de batterij op te laden. Superefficiënt.

De Mazda2 Hybrid is standaard uitgerust met een automaat. Niet zomaar een automaat, maar een ‘Continue Variabele Transmissie’ (CVT). Deze speciale automaat helpt je om zo zuinig mogelijk te rijden, maakt de Mazda2 Hybrid extra wendbaar in het verkeer en zorgt ervoor dat de benzinemotor en elektromotor naadloos kunnen samenwerken. Hierdoor is de Mazda2 Hybrid uiterst efficiënt. Samen zorgen ze voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Het resultaat is een verbruik van slechts 1 op 26,3* en een groen A-label. En toch biedt de combinatie van motoren een vermogen van maar liefst 116pk.

Dankzij slimme veiligheidssystemen scoort de Mazda2 Hybrid als één van de meest veilige auto’s in zijn klasse. Zo is de Mazda2 Hybrid standaard voorzien van een airbag tussen de voorstoelen en een breed pakket aan veiligheidssystemen zoals Adaptive Cruise Control, Lane Keep Assist, en Traffic Sign Recognition.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Mazda2 highlights

Hoge veiligheidsscore

Groen energielabel A

Rijke standaarduitrusting

slimme veiligheidssystemen

Hybrid

Acties

Bekijk hier onze speciale aanbiedingen op de Mazda2 Hybrid.

Image
Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid: Vanaf € 409 met Private Lease

Een mooi moment voor een Mazda2 Hybrid
Image
Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid - Nu € 2.000 inruilvoordeel

Een mooi moment voor een Mazda2 Hybrid

Accessoires

Image
Dorpelijsten

DORPELLIJSTEN

Voorkom beschadigingen van de dorpels tijdens het in- en uitstappen met deze roestvrijstalen dorpellijsten.

Bekijk accessoire

Image
spatlappen

SPATLAPPEN VOOR EN ACHTER

Houd je exterieur netjes met onze zeer slijtvaste spatlappen en voorkom vuiligheid op jouw Mazda. 

Bekijk accessoire

Image
Rubberen kofferbakmat

RUB­BE­REN KOF­FER­BAK­MAT

Houd de kofferbak netjes door deze te voorzien van deze rubberen kofferbakmat met Mazda2-aanduiding.

Bekijk accessoire

UITGELICHTE UITVOERINGEN

Image
Mazda2 Hybrid Pure

Mazda2 Hybrid Pure

Plus pakket, 1.5L, benzine, 116pk, CVT
Rijklaar vanaf
27.190
Private lease p.m. vanaf
Op aanvraag
Bijtelling p.m. vanaf
185
Contact opnemen
Image
Mazda2 Hybrid Agile

Mazda2 Hybrid Agile

1.5L, benzine, 116pk, CVT
Uitvoering met:
• 15-inch lichtmetalen velgen, Silver
• Luxe zwart stoffen interieur
• Achteruitrijcamera
• Stuurwiel en stoelverwarming voor
Rijklaar vanaf
28.490
Private lease p.m. vanaf
435
Bijtelling p.m. vanaf
193
Contact opnemen
Image
Mazda2 Hybrid Select

Mazda2 Hybrid Select

Panoramisch zonnedak, 1.5L, benzine, 116pk, CVT
Rijklaar vanaf
33.390
Private lease p.m. vanaf
Op aanvraag
Bijtelling p.m. vanaf
227
Contact opnemen
Hele proces verliep goed. Eerlijke prijs voor de auto en ben er super blij mee! ?
Laura
Uithoorn
Bij Kreijne staan we voor:
Plezier in autorijden
Laagdrempelige sfeer
Dorpse gemoedelijkheid en professionele service

Prijslijst

Voor meer informatie verwijzen we je naar de prijslijst van de Mazda2 Hybrid.

Mazda2 Hybrid Prijslijst

Interesse in de Mazda2 Hybrid

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda2 Hybrid. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

Disclaimer

Mazda2 Hybrid 2022 vanaf € 26.090. Gemiddeld verbruik Mazda2 Hybrid 2022 van 3,8 tot 4,0 liter per 100 km / van 26,3 tot 25 km per liter / CO2-uitstoot van 87 tot 92 g/km. Alle technische gegevens zijn onder voorbehoud van de officiële homologatie en kunnen mogelijk nog aangepast worden. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de WLTP-testmethodiek. Genoemde prijzen zijn incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 1 april 2023 t/m 30 juni 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.

De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn terugbepaald naar de waarden overeenkomstig de nieuwe WLTP-testmethodiek. Consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het private lease aanbod. Private Lease aanbod wordt aangeboden door Mazda Leasing en is geldig met offertedatum 1 april 2023 tot en met 30 april 2023. Uiterste registratie bij beschikbaarheid in 2023, vraag uw dealer naar de voorwaarden. Mazda Leasing is gerechtigd de overeenkomst eenzijdig te beëindigen indien hier niet aan voldaan kan worden. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering, pechhulp in binnen- en buitenland, afleverkosten en BTW. Prijzen zijn exclusief brandstof, metallic/mica lak en eventuele opties. Conform het Belastingplan 2020 wordt de tijdelijke korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto's en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; waardoor het termijnbedrag voor voertuigen voorzien van een elektrische aandrijving kan stijgen gedurende de looptijd van het leasecontract. Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op met je Mazda-dealer. Meerprijs kilometers maximaal € 0,2137 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0332. De maandbedragen zijn exclusief brandstof/stroom, metallic/mica (multi-tone) lak en eventuele opties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.