Image
Ontvangst Mazda

Over ons

 

Welkom bij Autobedrijf Kreijne, uw mobiliteitspartner in de regio Amersfoort en Hilversum. Wij zijn Kees, Rosan en Jasper, de directie van Kreijne. Ons doel: zorgen dat u elke dag met plezier in uw auto stapt.

Dorpse gemoedelijkheid en professionele service, dat zijn onze kernwaarden. We zijn dealer van de merken Mazda, Mitsubishi en Suzuki in Amersfoort, Hilversum en omstreken. We staan voor kwaliteit en zijn dan ook trots dat we juist deze drie mooie merken mogen vertegenwoordigen. Daarnaast helpen we je ook graag als je op zoek bent naar een mooie occasion.

Onze tankstations zijn een begrip in de regio. Bij ESSO de Hoogekamp kun je meteen aanschuiven voor een vers broodje, terwijl je bij Peut Hoogland middels een uniek concept geld kunt doneren aan lokale stichtingen en verenigingen. Zo dragen wij ons steentje bij aan lokale initiatieven.

Dat doen we natuurlijk niet alleen. We hebben ontzettend trouw personeel waar we echt op kunnen bouwen. We bestaan inmiddels meer dan 90 jaar en zijn een echt familiebedrijf. Na Gerrit (1928), Henk (1968) en de broers Gert en Kees (1984) zijn we met Rosan alweer toe aan de vierde generatie Kreijne.

In de loop der jaren is ons bedrijf natuurlijk steeds moderner geworden, maar niet zonder ons dorpse karakter uit het oog te verliezen. We willen dat u zich bij ons thuis voelt en ontzorgen u waar mogelijk. Zo maken we van het kopen van een nieuwe auto een onvergetelijke ervaring.

Tot ziens in één van onze showrooms!

Image
Kreijne directie

Jasper Bijl, Kees Kreijne & Rosan Kreijne

Ondanks dat ik een auto kocht uit het budget-segment voelde ik me niet als budget-klant behandeld: flesje wijn voor thuis om mijn aankoop te...
Lina
Amersfoort
Bij Kreijne staan we voor:
Plezier in autorijden
Laagdrempelige sfeer
Dorpse gemoedelijkheid en professionele service
Aanhef