Onze aanbiedingen

Profiteer van extra voordeel!

Mazda2 Dynamic+ uitvoering

De nieuwe Mazda2 Dynamic+ is gebaseerd op onze bekende TS-uitvoering en biedt nu tijdelijk veel voordeel. De Dynamic+ uitvoering is scherp geprijsd en volledig uitgerust.

Bekijk de aanbieding

Mazda CX-5 nu met €3.050,- meer waarde

De Mazda CX-5 is nu tijdelijk verkrijgbaar met een 6-traps automaat. Met de automaat beschikt de CX-5 over 2.000 kg trekkracht en is het de ultieme caravantrekker.

Bekijk de aanbieding

De Mazda6 SKYLEASE Drive

De Mazda6 SKYLEASE Drive biedt jou als zakelijke leaserijder of ondernemer hét summum in comfort en luxe. Met onder andere standaard een comfortabele 6-traps automatische transmissie.

Bekijk de aanbieding

Mazda CX-3 meest waardevaste kleine SUV

De Mazda CX-3 is recent door de ANWB benoemd tot meest waardevaste kleine SUV van Nederland. Daarom krijg jij nu tot €2.000- extra inruilwaarde als je de nieuwe Mazda CX-3 aanschaft.

Bekijk de aanbieding

Mazda CX-3 Dynamic uitvoering

De nieuwe Mazda CX-3 Dynamic is gebaseerd op ons bekende TS-model en biedt nu tijdelijk veel voordeel. De Dynamic uitvoering is scherp geprijsd.

Bekijk de aanbieding

Mazda MX-5: van méér waarde

Heb je altijd al met open dak en de wind in je haren over prachtige landwegen willen toeren? Stop met dromen en stap direct in de nieuwe Mazda MX-5. 

Bekijk de aanbieding

Mazda6 GT-M Line - zeer compleet

Met een tijdelijk voordeel van €4.900,- is de Mazda6 Sportbreak GT-M Line nu nóg aantrekkelijker dan voorheen.

Bekijk de aanbieding

Mazda Private Lease: all-in rijplezier

Mazda heeft momenteel in samenwerking met Alphabet Private Lease zeer aantrekkelijke private lease deals voor de Mazda CX-3, Mazda 2 en Mazda CX-5.

Bekijk de aanbieding