Onze aanbiedingen

Profiteer van extra voordeel!

Overstappen naar Mazda? Nu veel voordeel!

Omdat de Mazda CX-5 door de ANWB benoemd is tot meest waardevaste occasion, ontvang je nu tijdelijk € 1.500,- extra inruilwaarde. En we geven je graag nog een paar extra redenen om direct over te stappen

Bekijk de aanbieding

Mazda2 Dynamic+ uitvoering

De nieuwe Mazda2 Dynamic+ is gebaseerd op onze bekende TS-uitvoering en biedt nu tijdelijk veel voordeel. De Dynamic+ uitvoering is scherp geprijsd en volledig uitgerust.

Bekijk de aanbieding

Mazda GT-Luxury modellen

Mazda heeft met de nieuwe GT-Luxury range nóg meer luxe en comfort toegevoegd aan de standaard al rijk uitgeruste Mazda modellen. De GT-Luxury modellen zijn nu tijdelijk scherp geprijsd en zeer volledig uitgerust.

Bekijk aanbieding

Mazda CX-3: nu €2.500 meer waarde

De Mazda CX-3 is nu extra aantrekkelijk voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Voor een meerprijs van slechts € 1.000,- krijg je namelijk een automatische versnellingsbak bij alle SKYACTIV benzinemotoren van de Mazda CX-3.

Bekijk aanbieding

Mazda CX-5 nu met €2.720,- voordeel!

De Mazda CX-5 biedt de ultieme combinatie van kracht en efficiëntie. Bovendien heeft de Mazda CX-5 minimaal 1.800 kg trekkracht, tot 2.100 kg. 

Bekijk de aanbieding

Mazda Private Lease Deals

Mazda heeft momenteel in samenwerking met Alphabet Private Lease zeer aantrekkelijke private lease deals voor de Mazda CX-3, Mazda 2, Mazda CX-5 en Mazda MX-5.

Bekijk de aanbieding

De Mazda6 SKYLEASE Drive - zakelijk

De Mazda6 SKYLEASE Drive biedt jou als zakelijke leaserijder of ondernemer hét summum in comfort en luxe. Met onder andere standaard een comfortabele 6-traps automatische transmissie.

Bekijk de aanbieding

Dynamic uitvoering op de Mazda CX-3

De nieuwe Mazda CX-3 Dynamic is gebaseerd op ons bekende TS-model en biedt nu tijdelijk veel voordeel. De Dynamic uitvoering is scherp geprijsd.

Bekijk de aanbieding

Mazda MX-5 nu tot €1.500,- inruilwaarde

Heb je altijd al met open dak en de wind in je haren over prachtige landwegen willen toeren? Stop met dromen en stap direct in de nieuwe Mazda MX-5. 

Bekijk de aanbieding

Mazda6 GT-M Line nu vanaf slechts €37.190

Met een tijdelijk voordeel van € 4.900,- is de Mazda6 Sportbreak GT-M Line nu nóg aantrekkelijker dan voorheen.

Bekijk aanbieding